arrow_rightarrow_righticon_excelicon_pficon_ppticon_wordmagnifier

Wijnavond Lions Land van Cuijk en Overmaze

SINT ANTHONIS | De vierde jaarlijkse benefiet wijnavond van Lionsclub Land van Cuijk en Overmaze heeft de gewenste vier verzorgingsbedden met nachtkastjes opgeleverd voor Hospice de Cocon in Sint Anthonis. Een symbolische cheque is deze week overgedragen door Lionslid Diny van Vliet aan Miranda van den Broek en Marjolet Kamps, coördinatoren van het hospice.

Met bijna 140 betalende bezoekers (het grootste aantal tijdens de vier georganiseerde edities) was de jaarlijkse wijnavond op 22 maart in Hotel Cuijk een groot succes. De zaal was gezellig ingericht, er was entertainment, een enthousiast publiek en er kon uiteraard een zevental wijnen worden geproefd van het Franse Wijnhuis Vandenbeld, gelegen in de Dordogne. De Nederlandse wijnboer Michel van den Beld verzorgde op interessante en deskundige wijze uitleg over de wijnen. Daarnaast was er bij elke wijn voor de bezoekers een bijpassend gerechtje. Niet-wijndrinkers werden verrast met een bijzondere sappenbar.
De jaarlijkse Lions wijnavond heeft als doel om fondsen te genereren voor het goede doel. Het entreegeld, de opbrengst van de wijnverkoop én de onderhandse veiling van een 10-tal kavels resulteerde in een mooie opbrengst. Dit keer was er speciale aandacht voor Hospice de Cocon in Sint Anthonis, dat uit de opbrengst van de wijnavond vier verzorgingsbedden, die nodig aan vervanging toe waren, met nachtkastjes, binnenkort zal ontvangen. De aanschaf van de verzorgingsbedden geschiedt geheel in overleg met de coördinatoren van Hospice de Cocon. Het eventuele resterende deel van de opbrengst zal worden gedoneerd aan andere goede doelen in de regio Land van Cuijk en Noord-Limburg.

Alle gulle gevers, heel hartelijk dank.

13131219629_23842793556550170_554364983811506176_n.png