arrow_rightarrow_righticon_excelicon_pficon_ppticon_wordmagnifier

Auto Jetten en Begrafenisonderneming Schrijen sponsoren een nieuwe Opel Karl

Auto Jetten Cuijk en Begrafenisonderneming Schrijen sponsoren gezamenlijk een nieuwe Opel Karl voor onze stichting VPTZ Land van Cuijk. Daarnaast leverde de Industriële Kring Land van Cuijk een eenmalige bijdrage hiervoor. Daarmee ondersteunen zij zowel in praktische als financiële zin het uitstekende en waardevolle werk van onze stichting. Wij mogen 5 jaar gebruik maken van de Karl!!

Wij bieden zorg aan huis, waken bij terminale mensen thuis en bieden terminale zorg in hospice de Cocon. Ongeveer 100 vrijwilligers van VPTZ Land van Cuijk maken de begeleiding voor de terminaal zieke mogelijk. Daarmee ontlasten ze de mantelzorgers in de laatste levensfase waarin vaak intensieve zorg nodig en gewenst is.

De Opel Karl zal voornamelijk gebruikt worden door de coördinatoren die op intake en kennismaking gaan bij mensen in de laatste levensfase. Daarnaast draagt de ingetogen belettering van de auto bij aan het vergroten van onze naamsbekendheid.

Wij zijn zeer blij met de nieuwe Opel Karl, eerder dit jaar is hij gepresenteerd aan ons en al volop in gebruik.

Wij willen Dick Jetten, Uitvaartcentrum Schrijen en de Industriële kring Land van Cuijk hartelijk danken voor de sponsoring van de auto.

Namens de coördinatoren en bestuur van VPTZ Land van Cuijk.

87VPTZ